بورس تایم

تبلیغات
  • صفحه اصلی
  • بورس
  • فارکس
    • آموزش فارکس 2025 (کامل و به زبان ساده)
    • سرمایه گذاری در فارکس
    • ابزارهای معامله گری
  • ارز دیجیتال
    • معرفی ارز دیجیتال
    • خرید و فروش ارزهای دیجیتال
  • مطالب مفید
    • بورس
    • فارکس
    • ارز دیجیتال
    • سایر مطالب مالی
  • محصولات
  • وبینارها
  • آزمون های حرفه ای
    • آزمون های داخلی
    • آزمون های بین المللی
بدون نتیجه
مشاهده تمام نتایج
  • صفحه اصلی
  • بورس
  • فارکس
    • آموزش فارکس 2025 (کامل و به زبان ساده)
    • سرمایه گذاری در فارکس
    • ابزارهای معامله گری
  • ارز دیجیتال
    • معرفی ارز دیجیتال
    • خرید و فروش ارزهای دیجیتال
  • مطالب مفید
    • بورس
    • فارکس
    • ارز دیجیتال
    • سایر مطالب مالی
  • محصولات
  • وبینارها
  • آزمون های حرفه ای
    • آزمون های داخلی
    • آزمون های بین المللی
بدون نتیجه
مشاهده تمام نتایج

بورس تایم

بدون نتیجه
مشاهده تمام نتایج

برای ورود به بازار فارکس از کجا شروع کنیم؟

از شروع تا موفقیت در معاملات فارکس

ساسان پرهون توسط ساسان پرهون
2024-04-26
در فارکس
0
برای ورود به فارکس از کجا شروع کنیم؟

ورود به فارکس

برای ورود به بازار فارکس از کجا شروع کنیم؟ اگر آماده شروع سرمایه‌گذاری در بازار فارکس هستید، اما نمی دانید از کجا شروع کنید، مراحل زیر را دنبال کنید:

مرحله 1: متعهد شوید هر چیزی را که می توانید در مورد معاملات فارکس یاد بگیرید

مرحله 2: یک بروکر فارکس مناسب را انتخاب کنید

مرحله 3: اولین حساب معاملاتی خود را افتتاح کنید

مرحله 4: پلتفرم معاملاتی مناسب را دانلود کنید

مرحله 5: استراتژی مدیریت ریسک خود را تعیین کنید

مرحله 6: تحلیل بازار فارکس را یاد بگیرید

مرحله 7: اولین معاملات واقعی خود را انجام دهید

مرحله 8: سبک های معاملاتی فارکس را بیاموزید و یکی را برای خود پیدا کنید

مرحله 9: ژورنال معاملاتی داشته باشید

مرحله 10: در مسیر یادگیری بمانید

معاملات فارکس برای بسیاری از معامله گران مبتدی بسیار جذاب به نظر می رسد. اما خیلی زود احساس سردرگمی می کنند. زیرا اغلب با تصورات نادرست و شاید انتظارات غیر واقعی به حرفه معامله گری فارکس نزدیک می شوند. آنچه باید از همان ابتدا برای همه مبتدیان روشن شود این است که تجارت فارکس یک بازی شانس نیست و آنها برای اینکه احتمال موفقیت خود را افزایش دهند به دانش نیاز دارند.

دانش فقط این نیست که بدانند معاملات فارکس چیست و چگونه انجام می شود. بلکه دانش در مورد چگونگی انتخاب کارگزار خود، گزینه هایی که در رابطه با روش ها و رویکردهای معاملاتی خود می توانند انتخاب کنند، ابزارهایی که باید به دنبال کشف آنها باشند و بسیاری موارد دیگر را نیز شامل می شود.

 اگرچه در نگاه اول دلهره آور بنظر می رسد. اما ممکن است که کاملا با همه چیز کنار بیایید و همه آنچه را که به عنوان یک معامله گر مبتدی فارکس نیاز دارید یاد بگیرید، به شرطی که برای این دانش و اطلاعات به منابع مناسب مراجعه کنید.

 هدف این راهنمای معامله گری فارکس برای مبتدیان دقیقاً همین است که شما را با نکات و بینش هایی مجهز کند تا سفر تجارت فارکس را آسان کند.

فهرست مطالب پنهان
1 10 مرحله حیاتی برای معاملات موثر فارکس
2 1- متعهد شوید که هر چیزی را که می توانید در مورد معاملات فارکس یاد بگیرید
3 2- کارگزار فارکس مناسب را انتخاب کنید
4 3- افتتاح اولین حساب معاملاتی
5 4- انتخاب پلتفرم معاملاتی مناسب
6 5- استراتژی مدیریت ریسک خود را تعیین کنید
7 6- تحلیل بازار فارکس را بیاموزید
8 7- اولین معاملات واقعی خود را انجام دهید
9 8- سبک های معاملات فارکس را بیاموزید و یکی را برای خود بیابید
10 9- یک ژورنال معاملاتی داشته باشید
11 10- در مسیر یادگیری بمانید

10 مرحله حیاتی برای معاملات موثر فارکس

تبدیل شدن به یک معامله گر بزرگ فارکس آسان، سریع یا ساده نیست. اما اگر مصمم به موفقیت باشید و بطور جدی تلاش کنید، قابل دستیابی است. برای درک بیشتر این فرآیند، یک راهنمای ده مرحله‌ای را در ادامه آورده ایم تا گام های شروع سفر تجارت فارکس را به شما نشان دهد. این ده مرحله به شرح زیر است:

1- متعهد شوید که هر چیزی را که می توانید در مورد معاملات فارکس یاد بگیرید

اگر این اولین تلاش شما برای ترید فارکس است، احتمالاً حتی دانش لازم در مورد اصول اولیه این نوع معاملات را ندارید. وقتی تصمیم گرفتید که می‌خواهید معامله گری را شروع کنید و بازار فارکس اولویت اول شماست، اولین قدم شما به سمت موفقیت باید یک تعهد صادقانه برای درک کامل نحوه عملکرد معاملات فارکس باشد. این شامل یادگیری معنای دقیق اصطلاحات مربوطه و داشتن دیدگاه روشن از این بازار است.

اما تعهد اولیه شما به یادگیری کافی نیست. چیزی که باید از آن نیز آگاه باشید این است که فرآیند یادگیری باید مستمر باشد. زیرا اگر قرار باشد سفر معامله گری شما در بازار ارز در بلندمدت دوام داشته و موفقیت آمیز باشد، همیشه چیزهای بیشتری برای یادگیری در مورد آن وجود خواهد داشت.

فرآیند یادگیری ممکن است در ابتدا کند باشد. زیرا ممکن است به نوع اطلاعاتی که برای آموزش خود به آن برخورد می کنید عادت نداشته باشید. بنابراین مهم است که صبر و تعهد لازم را نشان دهید. زیرا انجام معاملات بدون درک کامل بازار فارکس و میزان احتمال برای کسب سود یا زیان، اصلا عاقلانه نخواهد بود.

 بدین ترتیب، آموزش و یادگیری به عنوان یک فرآیند مستمر و بلندمدت، سنگ بنای تلاش‌های شما در رابطه با معاملات فارکس است. این به شما کمک می‌کند همیشه آگاه و به‌روز باشید و دچار عادت‌های بد یا تصمیم‌گیری‌های نادرست معاملاتی که از فرضیات اشتباه یا برداشت های بد بوجود می آیند، نشوید.

شما می توانید با مطالعه مقاله آموزش فارکس، اولین قدم را بردارید.

2- کارگزار فارکس مناسب را انتخاب کنید

معاملات فارکس زمانی به اوج های بی‌سابقه‌ رسید که از طریق کارگزاری‌های خرده‌فروش آنلاین فارکس، این بازار برای همه مردم در دسترس قرار گرفت. در نتیجه، امروزه هزاران کارگزاری در سرتاسر جهان وجود دارند که تجارت فارکس را تسهیل می‌کنند و انتخاب مناسب‌ترین کارگزاری (بروکر) برای نیازهای معاملاتی شما مستلزم تحقیقات گسترده است. به طوری که شما دید واضحی از آنچه هر کدام ارائه می‌دهند و نحوه مقایسه آن‌ها داشته باشید.

به خصوص اگر یک معامله گر مبتدی هستید، توصیه می شود یک بروکر معتبر را انتخاب کنید که قبلاً مورد استفاده و اعتماد بسیاری از معامله گران دیگر قرار گرفته باشد. یک راه خوب برای یافتن این موضوع، خواندن نظرات سایر کاربران در مورد هر کارگزار است.

کارگزاران کمتر شناخته شده احتمالاً کیفیت یکسانی را از نظر خدمات ارائه نمی دهند، در حالیکه برخی حتی ممکن است کلاهبردار باشند. ناظران هر کشور معمولاً ارائه دهندگان خدمات فارکس را قانون گذاری می کنند و بررسی آنچه در کشور محل اقامت شما اعمال می شود نیز مهم است.

 در نهایت، به عنوان یک تازه کار، فریب پیشنهادات ویژه برای معامله گران جدید را نخورید. زیرا اینها اغلب صرفا ترفندهای جذب مشتری هستند. معمولا بروکرهایی که در سطح عالی خدمات ارائه می دهند، نیازی به اجرای چنین طرح های پیشنهادی برای جذب مشتریان جدید ندارند.

برای آشنایی با یکی از بروکرهای معتبر فارکس می توانید پست آموزشی معرفی بروکر آلپاری را بخوانید.

3- افتتاح اولین حساب معاملاتی

اکثر بروکرهای فارکس بیش از یک حساب معاملاتی را به مشتریان خود ارائه می‌کنند که هر کدام با محدودیت‌ها و شرایط متفاوتی همراه هستند و اغلب هر کدام برای سبک‌های معاملاتی مختلف مناسب‌ هستند.

به عنوان یک تازه وارد، احتمالاً از همان ابتدا در مورد سبک و استراتژی معاملاتی مورد علاقه خود مطمئن نخواهید بود. بنابراین، توصیه می شود اولین حساب معاملاتی خود را با توجه بیشتر به این موضوع افتتاح کنید که بتوانید با مقدار سرمایه کمتر معامله کنید.

اینکه چقدر اهرم یا تعداد جفت های مختلف فارکس برای معامله در دسترس است، موارد مهمی هستند، اما بهتر است این موارد را برای مرحله بعد، یعنی زمانیکه باتجربه تر شدید، در نظر داشته باشید.

اگر تلاش های معامله گری شما موفقیت آمیز باشد، اولین حساب معاملاتی شما آخرین حساب تجاری شما نخواهد بود و همیشه می توانید با پیشرفت مهارت های معاملاتی خود، انتخاب های متفاوتی داشته باشید.

یکی دیگر از گزینه‌های مفید برای معامله‌گران مبتدی فارکس، حساب‌های آزمایشی هستند که توسط اکثر بروکرها ارائه می‌شوند. زیرا به شما این امکان را می‌دهند که بدون ریسک کردن سرمایه واقعی، شرایط واقعی معامله را تجربه کنید.

همچنین خوب است که مزایا و معایب حساب های معاملاتی آزمایشی را در پست مربوطه مطالعه کنید.

4- انتخاب پلتفرم معاملاتی مناسب

اگرچه امروزه تعداد زیادی از پلتفرم های معاملاتی فارکس توسط ارائه دهندگان خدمات ایجاد شده است، اما حقیقت این است که متاتریدر 4، که به طور گسترده با نام MT4 شناخته می شود، هنوز هم پلتفرمی است که توسط اکثر معامله گران در سراسر جهان استفاده می شود. با وجود اینکه این پلتفرم تقریباً از دو دهه قبل وجود داشته است، اما محبوبیت آن به این معنی است که خود را به عنوان استاندارد صنعت در مورد پلتفرم های معاملاتی تثبیت کرده است.

بسیاری از پلتفرم های دیگر نیز وجود دارند، اما MT4 شاید عاقلانه ترین انتخاب برای معامله گران تازه کار باشد. زیرا قابل اعتماد است و استفاده از آن آسان می باشد.

حتی اگر بخاطر اینکه بروکر انتخابی شما پلتفرم متفاوتی را ارائه می دهد، یادگیری نحوه عملکرد پلتفرم معاملاتی و اینکه بدانید به چه صورت می توانید به بهترین و موثرترین شکل از آن استفاده کنید، برای موفقیت معاملاتی شما در فارکس، حیاتی است.

برای شروع کار با پلتفرم معاملاتی متاتریدر، مقاله آموزش کامل متاتریدر 4 را بخوانید.

5- استراتژی مدیریت ریسک خود را تعیین کنید

هنگامیکه یک حساب معاملاتی از طریق بروکر و پلتفرم خود باز کردید، از نظر تئوری می توانید بلافاصله ترید را شروع کنید. با این حال، قبل از اینکه تصمیم بگیرید چه استراتژی مدیریت ریسک بهتر است، نباید وارد عمل شوید.

تجارت فارکس مخاطره آمیز است و اگر هدف شما از دست دادن یکباره تمام پولتان نیست، که ما مطمئنیم این نیست، پس باید مجموعه قوانین شخصی خود را طراحی کنید تا در حین معامله توسط شما اعمال شود. به این ترتیب می توانید آسیب و اثرات مخرب مالی که ناشی از هرگونه ضرر احتمالی است به حداقل برسانید.

یک استراتژی محبوب مدیریت ریسک که حتی برای معامله گران تازه کار به راحتی قابل درک و پیاده سازی است، این است که در هر معامله ای که انجام می دهید، فقط یک درصد مشخص، مثلاً 1٪ یا 2٪ از مانده حساب معاملاتی خود را درگیر معامله کنید. این تضمین می کند که حتی اگر یک معامله را از دست بدهید، باز هم شانس های زیادی برای جبران آن خواهید داشت.

شناخت و یادگیری مدیریت ریسک هنگام معامله از اهمیت بالایی برخوردار است. پیشنهاد می کنیم پست انواع روش های مدیریت سرمایه فارکس را بخوانید و مناسب ترین آن را برای خود بکار بگیرید.

6- تحلیل بازار فارکس را بیاموزید

توانایی شما برای معامله موثر و تشخیص دقیق ریسک های معاملاتی به این بستگی دارد که بتوانید نحوه تجزیه و تحلیل بازار فارکس را بیاموزید. زیرا چنین تجزیه و تحلیلی نشان می دهد که کدام فرصت های معاملاتی را باید دنبال کنید و از کدام فرصت ها اجتناب کنید.

اگرچه روش‌های مختلفی برای تجزیه و تحلیل بازار فارکس وجود دارد، اما می‌توان آن‌ها را عمدتاً به تحلیل بنیادی (فاندامنتال) و تحلیل تکنیکال دسته‌بندی کرد.

از طریق تحلیل فاندامنتال، روندهای فارکس و پیش‌بینی‌های قیمت، بر اساس رویدادها و اطلاعیه‌های خبری مرتبط مانند ارقام تولید ناخالص داخلی یک کشور و همچنین نرخ‌های بیکاری و تورم، تخمین زده می‌شوند. شما می توانید با استفاده از تقویم اقتصادی فارکس این نوع اطلاعات را به دست آوردید.

از سوی دیگر، تحلیل تکنیکال پیش‌بینی‌های خود را بر اساس چندین شاخص بازار استوار می‌کند و بسیاری از معامله‌گران احساس می‌کنند از آنجاییکه اندازه‌گیری دقیق امکان‌پذیر است، تحلیل تکنیکال به نتایج هوشمندانه‌تری نسبت به تحلیل بنیادی که تا حدی بر اساس احساسات است، منجر می‌شود. اما در واقعیت، شما نمی توانید تجارت فارکس را به خوبی یاد بگیرید مگر اینکه بتوانید هم تحلیل بنیادی و هم تحلیل تکنیکال بازار فارکس را انجام دهید.

یادگیری تحلیل بازار، قسمتی از کار شما در مسیر یادگیری است که احتمالا برای مسلط شدن به آن بایستی زمان زیادی صرف کنید.

7- اولین معاملات واقعی خود را انجام دهید

هنگامی که به مهارت‌های مدیریت ریسک و تجزیه و تحلیل اولیه مجهز شدید، زمان مناسبی برای انجام اولین معاملات واقعی است. زیرا تا زمانیکه تئوری را به تمرین خود تبدیل نکنید، هرگز واقعاً نمی‌دانید که همه چیز چگونه کار می‌کند و قادر نخواهید بود تشخیص دهید که چه چیزی برای شما مفید است و چه چیزی نیست. تئوری و برنامه ریزی روی کاغذ با معامله در شرایط واقعی بازار، کاملاً متفاوت است.

هر معامله‌گر جدید ممکن است واکنش ذهنی متفاوتی نسبت به فشار و استرسی که شرایط معاملاتی واقعی وارد می‌کند، داشته باشد. بنابراین مهم است که به یاد داشته باشید خونسرد بمانید و با دلیل، منطق و احتیاط معامله کنید و نه بر اساس احساسات و عواطف. اگر معاملات اولیه شما شکست خورد، ناامید نشوید. زیرا این کاملا طبیعی است.

از سوی دیگر، اگر با برنده شدن شروع کردید، بیش از حد هیجان زده نشوید و از استراتژی مدیریت ریسک خود منحرف نشوید. تلاش‌های اولیه معاملاتی شما همچنین به شما کمک می‌کند تا مشخص کنید که کدام جنبه‌های معاملات فارکس را می‌خواهید بیشتر بررسی کنید و در مورد آن اطلاعات بیشتری کسب کنید تا هم تجربه معاملاتی و هم عملکرد و نتیجه معاملات خود را بهبود بخشید.

8- سبک های معاملات فارکس را بیاموزید و یکی را برای خود بیابید

شما آماده تعریف و اصلاح سبک معاملاتی خود نخواهید بود، مگر اینکه واقعاً معامله را شروع کرده باشید. بنابراین با چند معامله با احتیاط می توانید این فرآیند را شروع کنید. به عنوان یک تریدر مبتدی، باید بدانید که تصمیم گیری در مورد سبک معاملاتی شما یک فرآیند است. فرآیندی که در واقع هرگز به پایان نمی رسد. زیرا همیشه باید چیزها و رویکردهای جدید را امتحان کنید.

اگرچه چندین سبک معاملاتی در فارکس وجود دارد، اما متداول ترین تفاوت آن بین معامله گران روزانه و معامله گران نوسانی یا سوئئینگ است. همانطور که از نام آن مشخص است، معامله گران روزانه معمولاً هر روز صبح موقعیت های معاملاتی را باز می کنند و هر عصر آنها را می بندند. معاملات روزانه از این نظر بسیار شبیه به یک شغل تمام وقت است. زیرا مستلزم مشارکت فعال و عملی و توجه یک معامله گر در طول روز است. بدین ترتیب بایستی با پیشرفت ها و تغییرات اندیکاتورها در هر مقطع زمانی به روز باشند.

از سوی دیگر، معاملات سویینگ یا نوسانی، یک سبک معامله بلند مدت تر است. معامله گران نوسانی معاملاتی را باز می کنند که معمولاً روزها، هفته ها یا حتی ماه ها طول می کشد تا بسته شوند. بدیهی است که معاملات نوسانی سبکی است که به زمان و مشارکت و درگیری کمتری نیاز دارد.

در مورد این که کدام سبک معاملاتی به طور بالقوه سودآورتر است، اختلاف نظر زیادی وجود دارد. اما حقیقت این است که هر دو سبک، پتانسیل زیادی برای سود ارائه می دهند. معمولا، معامله گران تازه کار فارکس، معاملات نوسانی را اتخاذ می کنند. زیرا اغلب، زمان کمتری برای معامله دارند. در حالیکه معامله گران باتجربه و حرفه ای بیشتر تمایل به معاملات روزانه دارند.

9- یک ژورنال معاملاتی داشته باشید

این گام برای موفقیت در معاملات فارکس برای مبتدیان ممکن است پیش پا افتاده به نظر برسد، در حالیکه بسیار مهم است. برای اینکه یاد بگیرید بهتر معامله کنید و سبک معاملاتی خود را بهبود ببخشید مستلزم آن است که تمام فعالیت های معاملاتی خود را از طریق یک گزارش معاملاتی یا ژورنال ثبت کنید. مواردی که در ژورنال ثبت می کنید شامل علت ورود به هر معامله، اندازه معاملات، نوع موقعیت و نتیجه نهایی می باشد.

این یک روش بسیار کارآمد برای درک این است که چه چیزی در هر معامله مؤثر بوده و چه چیزی بی فایده است، می باشد. برای پیگیری تصمیمات معاملاتی خود به حافظه خود متکی نباشید. بهتر است آنها را یادداشت و مطالعه کنید تا در آینده از اشتباهات جلوگیری کنید.

تجربه گذشته شما بهترین معلم شما خواهد بود. داشتن یک ژورنال معاملاتی دقیق به شما کمک می کند تا به تمام کاستی های خود پی ببرید و راه تغییر و بهبود را به شما نشان دهد.

برای آشنایی کامل به نحوه ژورنال نویسی در فارکس، پست مربوطه را بخوانید.

10- در مسیر یادگیری بمانید

در گام آخر به ابتدا برمی گردید و تا زمانیکه می خواهید یک معامله گر فعال باقی بمانید بایستی تعهد خود برای یادگیری در مورد معاملات فارکس را ادامه دهید.

فرآیند یادگیری پایان ناپذیر است. زیرا همیشه پیشرفت‌های جدید بازار، ابزارهای معاملاتی جدید، سبک‌ها، استراتژی‌ها و تئوری‌های جدید برای یادگیری و آزمایش وجود خواهند داشت. علاوه بر این، گاهی اوقات حتی بازبینی موضوعات و دانشی که قبلاً در گذشته کسب کرده‌اید نیز مفید خواهد بود تا ذهن خود را آماده و هوشیار نگه دارید. بنابراین شانس موفقیت خود را با هر معامله جدیدی که انجام می‌دهید به حداکثر می‌رسانید.

اگر این مطلب براتون مفید بود امتیاز بدین!

برای امتیاز روی ستاره ها کلیک کنید

امتیاز 5 / 5. تعداد آرا 1

شما اولین نفری هستید که به این پست امتیاز میدین!

نوشته قبلی

بازیگران بازار فارکس چه کسانی هستند؟

نوشته‌ی بعدی

چگونه کاکائو را معامله کنیم؟

ساسان پرهون

ساسان پرهون

کارشناسی حسابداری- دارای گواهینامه های حرفه ای سازمان بورس- پنج سال سابقه فعالیت در کارگزاری بورس با سمت معامله گر کالا و اوراق بهادار

مرتبط نوشته ها

نرخ بهره منفی

نرخ بهره منفی چیست؟

تاثیر بانک مرکزی اروپا ECB بر فارکس

هر آنچه باید درباره بانک مرکزی اروپا (ECB) بدانید

پاس کردن چالش پراپ در فارکس

چگونه چالش پراپ را پاس کنیم؟

نرخ بیکاری چیست و چه تاثیری بر بازار فارکس و طلای جهانی دارد؟

تاثیر نرخ بیکاری بر بازار فارکس و طلا

شاخص HPI چیست و چه تاثیری بر بازار فارکس دارد

شاخص HPI (قیمت مسکن) و تاثیر آن بر فارکس

الگوی QM

معامله با الگوی QM در روش RTM

دیدگاهتان را بنویسید لغو پاسخ

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

مرور بر اساس دسته بندی

  • ارز دیجیتال
  • بورس
  • سایر مطالب مالی
  • فارکس
  • وبینارهای فارکس و بورس
نرخ بهره منفی

نرخ بهره منفی چیست؟

توسط ساسان پرهون
0

نرخ بهره منفی یکی از مفاهیم مهم در سیاست‌های پولی است که توجه فعالان بازارهای مالی را به خود جلب...

تاثیر بانک مرکزی اروپا ECB بر فارکس

هر آنچه باید درباره بانک مرکزی اروپا (ECB) بدانید

توسط ساسان پرهون
0

بانک مرکزی اروپا (ECB) بانک مرکزی اروپا یک نقش محوری در چشم انداز اقتصادی منطقه یورو و تأثیر گذاری بر...

پاس کردن چالش پراپ در فارکس

چگونه چالش پراپ را پاس کنیم؟

توسط ساسان پرهون
0

چگونه چالش پراپ را پاس کنیم؟ برای اینکه معامله گران فارکس بتواند به وجوه قابل توجه شرکت های پراپ تریدینگ...

نرخ بیکاری چیست و چه تاثیری بر بازار فارکس و طلای جهانی دارد؟

تاثیر نرخ بیکاری بر بازار فارکس و طلا

توسط ساسان پرهون
0

نرخ بیکاری چیست؟ برای اینکه بدانیم منظور از نرخ بیکاری چیست، ابتدا باید بیکار را تعریف کنیم. بیکار به شخصی...

خرید و فروش انواع ارزهای دیجیتال مانند بیت کوین، لایت کوین، اتریوم و ... خرید و فروش انواع ارزهای دیجیتال مانند بیت کوین، لایت کوین، اتریوم و ... خرید و فروش انواع ارزهای دیجیتال مانند بیت کوین، لایت کوین، اتریوم و ...
https://boursetime.com

افشای ریسک: سرمایه گذاری در بازارهای مالی با ریسک از دست رفتن سرمایه همراه است.

  • درباره ما
  • تماس با ما
  • همکاری با ما
  • قوانین سایت

تمام حقوق مادی و معنوی متعلق به وبسایت Boursetime.com می باشد و کپی برداری از مطالب این سایت به هر شکل غیر مجاز و غیر قانونی است.

بدون نتیجه
مشاهده تمام نتایج
  • صفحه اصلی
  • بورس
  • فارکس
    • آموزش فارکس 2025 (کامل و به زبان ساده)
    • سرمایه گذاری در فارکس
    • ابزارهای معامله گری
  • ارز دیجیتال
    • معرفی ارز دیجیتال
    • خرید و فروش ارزهای دیجیتال
  • مطالب مفید
    • بورس
    • فارکس
    • ارز دیجیتال
    • سایر مطالب مالی
  • محصولات
  • وبینارها
  • آزمون های حرفه ای
    • آزمون های داخلی
    • آزمون های بین المللی

افشای ریسک: سرمایه گذاری در بازارهای مالی با ریسک از دست رفتن سرمایه همراه است.